مراحل طراحی سایت چیست؟


در واقع طراحی وب سایت از 4 مرحله اصلی تشکیل شده است که در ادامه به تفصیل توضیح می دهیم. تا انتها برای سفارش طراحی سایت با فریلنس پروژه همراه باشید.

مرحله اول: طراحی قاب سیمی

اولین قدم در طراحی وب سایت با توجه به نیاز مشتری و نوع سایت این است که ابتدا یک نمای کلی از سایت داشته باشید و یک نقشه کلی از صفحات سایت و سایت و چیدمان قسمت های مختلف تهیه کنید. مکان تعیین شده در این مرحله از طراحی به عنوان طراحی قاب شناخته می شود.

مرحله دوم طراحی سایت چیست؟ طراحی گرافیکی وب سایت

پس از انتخاب محل المان های سایت برای طراحی وایرفریم نوبت به طراحی گرافیک سایت می رسد. هدف از طراحی وب سایت رنگ آمیزی و صیقل دادن طرح وایرفریم با استفاده از نرم افزارهای مخصوص می باشد و بسته به نوع کسب و کار اینترنتی که با سایت راه اندازی خواهد شد، رنگ ها و تصاویر سایت شبکه ساخته می شود.

مرحله سوم طراحی سایت چیست؟ کدنویسی و برنامه نویسی وب

پس از مراحل طراحی وایرفریم و طراحی گرافیکی سایت، نوبت به برنامه نویسی سایت می رسد. در مرحله برنامه نویسی سایت، بسته به نیاز مشتری و مدل سایت ساخت و ساز برنامه ریزی شده، می توان از روش های مختلفی برای قسمت مدیریت سایت استفاده کرد. برای این کار می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کرد یا می توانید چارچوب خود را از ابتدا برنامه ریزی کنید. تصمیم گیری در مورد استفاده از کدام قطعه عمدتاً به هزینه و نیاز مشتری بستگی دارد که باید بر اساس این عوامل تصمیم گیری شود.

مرحله چهارم طراحی سایت چیست؟ سایت را به طور کلی راه اندازی کنید

پس از انجام 3 مرحله پیش از وب سایت، مرحله نهایی میزبانی وب سایت در یک بستر اینترنتی جهانی است که از هر نقطه از جهان قابل دسترسی است. پس از تهیه هاست مناسب در مرحله آخر (مقاله بهترین شرکت های هاست ایران برای خرید بهترین هاست در ایران و آموزش خرید هاست و دامنه) و انتخاب نام مناسب (به راهنمای انتخاب مناسب مراجعه کنید) نام و نام دامنه مناسب، بهترین دامنه سایت ثبت نام را فراموش نکنید) سایت را بسازید و آن را عمومی کنید.

وظایف یک طراح وب چیست؟

اگر مراحل طراحی سایت را در قسمت قبل مطالعه کرده باشید، نقش یک طراح وب سایت بستگی به زمینه ای دارد که کار خود را در آن آورده است. در واقع، برای راه‌اندازی یک وب‌سایت حرفه‌ای به دو گروه یا افراد نیاز است، گروهی که قسمت جلویی یا ظاهر سایت را ایجاد می‌کنند و یک یا دو نفر برای قسمت پشتی که شامل بخش کد وب‌سایت است. سرور یا همان طراحی و ساخت این قسمت اداری سایت است. در ادامه عملکرد هر گروه جلو و عقب را به تفصیل شرح می دهیم.
برای طراحی سایت ورزشی کلیک کنید.
وظایف یک طراح وب سایت فرانت اند چیست؟

قسمت جلویی سایت شامل تمامی قسمت ها و کدهای سایت است که در معرض دید عموم قرار می گیرد و تمامی امکانات خارجی سایت توسط تیم یا شخص فرانت اند طراحی و توسعه می یابد. در واقع به تمام قسمت هایی از سایت که برای بازدیدکنندگان قابل مشاهده است، قسمت جلویی سایت گفته می شود.

طراحی و توسعه فرانت اند یک وب سایت نیاز به برنامه نویسی به زبان های HTML، CSS و JAVASCRIPT دارد و توسعه دهنده فرانت اند باید تسلط کافی بر این زبان ها داشته باشد. البته معمولاً در پروژه‌های بزرگتر و برای سایت‌هایی که گرافیک اهمیت ویژه‌ای دارد، برای طراحی قسمت‌های گرافیکی سایت مانند آیکون‌های سایت، تصاویر قسمت‌های مختلف و چیدمان و رنگ‌بندی آن از یک طراح گرافیک نیز استفاده می‌شود. سایت

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.