طرز تهیه پنکیک ساده در خانه، سریع و آسان


گاهی اوقات می خواهیم در خانه یک غذای خوشمزه مانند پنکیک درست کنیم، اما اغلب با دیدن دستور العمل های طولانی و پیچیده ناامید می شویم. اما تهیه پنکیک در خانه هرگز آسان نبوده است. نیازی به خرید پودر پنکیک آماده نیست و تنها با رعایت این دستور ساده پنکیک، تنها در دو مرحله یک صبحانه بسیار سریع و خوشمزه خواهید داشت. البته در مورد طرز تهیه پنکیک خرمالو و طرز تهیه پنکیک موز و گردو در کتابی دیگر صحبت کردیم اما در ادامه این مقاله روش دیگری را توضیح خواهم داد.

طرز تهیه پنکیک ساده

1. مرحله اول

آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کرده و شکر را اضافه کنید. تخم مرغ و مغزها را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس با پشت قاشق بین مواد سوراخ کنید و شیر و تخم مرغ و کره آب شده را داخل آن بریزید. همه چیز را مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر در خانه شیر ندارید، طرز تهیه پنکیک بدون شیر را ببینید و مخلوط را آماده کنید.

2. لوا

نصف قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک چهارم پیمانه از مخلوط را در ظرف پخت بریزید و به آرامی با پشت قاشق به شکل گرد در بیاورید. اگر از یک پیمانه اندازه گیری استفاده می کنید، باید 8 پنکیک هم اندازه داشته باشید.

اگر مانند عکس زیر سوراخی در پنکیک ایجاد شده است، آن را به آرامی با کمک یک کاردک صاف برگردانید تا دو طرف آن برشته و طلایی شود.

چه مدت می توان پنکیک های باقی مانده را نگهداری کرد؟

با این دستور 8 پنکیک آسان تهیه می‌شود، اما می‌توانید پنکیک‌های اضافی را در کیسه Ziploc یا ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. اگر می‌خواهید پنکیک‌ها را بیشتر نگه دارید، بین آن‌ها کاغذ روغنی بگذارید و در ظرف دربسته تا ۲ ماه در فریزر قرار دهید.

نکته طلایی تهیه پنکیک ساده

برای گرفتن پنکیک بهتر و خوشمزه تر و صرفه جویی در زمان، بهتر است مخلوط را از شب قبل آماده کرده، سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.

چرا پنکیک بالا نمی آید؟

این مشکل معمولاً به دلیل الک نکردن مواد خشک یا مخلوط کردن بیش از حد خمیر ایجاد می شود. در این دستور، مواد پنکیک را مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. اگر توده های کوچکی در آن دیدید، مشکلی نیست. مخلوط کردن بیش از حد می تواند باعث سفت شدن یا پف نکردن پنکیک شود. طرز تهیه پنکیک کرکی را در کتاب کلم پیچ بخوانید.

چه زمانی پنکیک باید برگردانده شود؟

وقتی سوراخ‌های کوچکی در اطراف لبه بالای پنکیک ظاهر می‌شود و قسمت بیرونی دایره کمی خشک‌تر از مرکز آن است، از یک کاردک صاف نازک برای بلند کردن و برگرداندن آن استفاده کنید. این دو علامت بهترین نشانه این است که پنکیک شما برای برگرداندن آماده است.
برای دریافت دستور پخت پنکیک به پرتال پارسی دی مراجعه نمایید.


چه موادی را می توان به پنکیک معمولی اضافه کرد؟

قبلا در مطلب طرز تهیه پنکیک دارچینی را دیده بودیم که با افزودن مواد دیگر می توان یک پنکیک ساده را به یک غذای کاملا متفاوت تبدیل کرد. پس از مخلوط کردن و ریختن مایه پنکیک ساده در تابه، می توانید چیپس شکلاتی، زغال اخته یخ زده، برش های موز، شکر دارچین، نارگیل یا گردو خرد شده را اضافه کنید و یا می توانید با مشاهده مقاله طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن. یک غذای کامل و خوشمزه

هدیه پنکیک

برای تهیه این پنکیک آسان، می توانید مواد خشک را در ظرفی در بسته با هم مخلوط کنید. لیوان را به دلخواه تزیین کنید. سپس مقدار لازم از مواد مرطوب را روی برچسب بنویسید. برچسب را روی لیوان بگذارید و به دوستان و خانواده بدهید.

شیشه پنکیک

حقایق جالب در مورد پنکیک

شاید عجیب به نظر برسد، اما رومی ها اولین پنکیک را دقیقا 2000 سال پیش درست کردند. ارزش بررسی حقایق در مورد پنکیک را دارد:

ویلیام شکسپیر عاشق پنکیک بود و بارها از آن در نمایشنامه هایش استفاده می کرد.

اولین پودر پنکیک آماده در سال 1898 در آمریکا فروخته شد.

رکورد بالاترین دسته پنکیک روی هم در سال 2010 در نیویورک و در ارتفاع حدود 10 متری ثبت شد.

رکورد بزرگترین پنکیک جهان متعلق به Rochdale در انگلستان است. این پنکیک غول پیکر با قطر 15 متر و ضخامت 2.5 سانتی متر در سال 1994 ساخته شده است.

گران ترین پنکیک جهان در هتل رادیسون بلو لندن ساخته می شود. یک بشقاب از این پنکیک 1166 دلار قیمت دارد.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.